Отборите на Ливърпул и Бърнли играят при резултат 1:1 в мач от

...
Отборите на Ливърпул и Бърнли играят при резултат 1:1 в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул – Бърнли 1:1

Отборите на Ливърпул и Бърнли играят при резултат 1:1 в мач от 24-ия кръг на Висшата лига. Диого Жота изведе домакините напред в 31-ата минута, само че в заключителните секунди на първата част Дара О'Шей изравни.

Двубоя от „ Анфийлд ” може да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим срещата онлайн.

Мачът стартира с много постепенно движение, като на моменти тимът на Бърнли бе по-активният. Именно пред вратата на Ливърпул пристигна и първата заплаха в мача. СЛед офанзива отляво, Амдуни получи пред наказателното поле и с едно придвижване съумя да отстрани Върджил Ван Дайк и да нахлуе в наказателното поле. Атакуващият футболист на гостите стреля по диагонала, само че Келъхър сподели класа и мазета с една ръка.

Ливърпул отговори с хубава офанзива и мощен изстрел на Трент Александър-Арнолд от отдалеченост, само че топката профуча над напречната греда.

Следващият късмет в мача се разкри пред Къртис Джоунс, който бе оставен непокрит пред наказателното поле на гостите, само че ударът му от въздуха не се получи и той стреля в навън.

Постепенно футболистите на Ливърпул съумяха да открият териториален напън, само че не и да стигнат до съществени рискове пред вратата на Трафорд.

„ Червените ”все отново съумяха да излязат напред в следствие в 31-ата минута след корнер пред вратата на гостите. Топката бе центрирана в наказателното поле, където вратарят на Бърнли не разчете дейностите си и се сблъска със свои съотборник, като това не му разреши да играе с топката. Тя стигна до Жота, който с лекост с глава я прати в опразнената врата за 1:0.

В последните секунди на първото полувреме гостите също стигнаха до ъглов удар, който докара до гол. Топката бе центрирана към Дара О’Шей към точката на дузпата, където Уатару Ендо закъсня, а бранителят на Бърнли доста точно съумя да насочи коженото кълбо в горния ляв ъгъл на вратата на Келехър за 1:1.

LIVE ЛИВЪРПУЛ – БЪРНЛИ 1:1

1:0 Жота 31', 1:1 О'Шей 45'

Висша лига, 24 кръг

Стадион: „ Анфийлд ”, Ливърпул

Рефер: Тим Робинсън

Ливърпул : 61 Келъхър, 66 Александър-Арнолд, 78 Куанса, 4 Ван Дайк, 26 Робъртсън, 10 Мак Алистър, 3 Ендо, 17 Джоунс, 20 Жота, 9 Нунес, 7 Диас

Мениджър: Юрген Клоп

Бърнли : 1 Трафорд, 20 Асиньон, 2 О’Шей, 33 Естеве, 44 Делкроа, 8 Браунхил, 16 Берге, 21 Рамзи, 47 Одоберт, 23 Фофана, 25 Амдуни

Мениджър: Венсан Компани
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР